Pientere ambassadeurs 2019

Spread the word!  

Dat lees je goed! Pientere ambassadeurs!

Afgelopen jaar hebben wij fantastische samenwerkingen gehad met zowel verkopende als aankopende klanten. Onze eerste ambassadeurs hebben zich ook vol enthousiasme aangemeld. 

Wat houdt het in?
Onze Pientere ambassadeurs verspreiden fijne ervaringen met Pienter Makelaardij en vertellen anderen waarom de keuze op Pienter Makelaardij is gevallen. Natuurlijk vinden wij het fijn als er positief over ons gesproken wordt, daarom doen wij ook ons best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze toppers!
Simone & Guido zijn onze eerste Pientere ambassadeurs. Daar zijn wij ontzettend blij mee! Niet alleen verkochten wij hun woning snel en vlekkeloos, ook de samenwerking was vlot en vooral prettig. Wij van Pienter Makelaardij zijn tot op de dag van vandaag blij dat hun keuze destijds op Pienter Makelaardij is gevallen, dus Simone & Guido, nogmaals bedankt! Dat wij blij zijn geweest met de samenwerking is wel duidelijk maar het is nog belangrijker dat Simone & Guido het als prettig hebben ervaren. Hieronder lees je wat zij precies prettig vonden. 

Een greep uit een gesprek met onze topper Simone:
"De Pienter flyer kwam bij ons in de brievenbus en die is ons altijd bijgebleven. Wij waren eigenlijk niet van plan onze woning te gaan verkopen omdat wij deze recent hadden opgeknapt. Toch wilden wij graag weten wat onze woning waard was na alle aanpassingen. Nadat Jurgen bij ons op gesprek was geweest hebben wij toch besloten de woning in de verkoop te zetten. Eigenlijk wisten wij van niets, wij hadden geen idee hoe het verkopen van een woning precies in zijn werking ging, en onze ouders hadden ook ervaringen van jaren geleden. Het fijne aan het gesprek met Jurgen was voornamelijk de duidelijke bewoording, we zijn echt aan de hand genomen en in Jip & Janneke taal werd ons uitgelegd hoe het vervolgens allemaal in zijn werking zou gaan. Echt heel prettig als je van niets weet.  Wat wij daarnaast ook als prettig hebben ervaren is de ervaring die vanuit Kuipers Makelaardij is opgedaan, en die vervolgens goed gebruikt wordt bij Pienter Makelaardij. Dat geeft vertrouwen en jullie straalden dat uit." aldus Simone. 

Natuurlijk wilden wij ook graag weten of de keuze opnieuw op Pienter Makelaardij zou vallen...
"Ik zou zeker opnieuw voor Pienter Makelaardij kiezen, alleen zou ik het dan anders doen! Ik zou gewoon direct voor jullie kiezen, zonder ook nog andere makelaars te overwegen, lekker makkelijk en vertrouwd!"