Beheer voor Beleggers en Particulieren

Commercieel Beheer

“Het creëren van waardegroei met een stabiele vastgoedportefeuille vergt meer dan het voorkomen van leegstand. U zoekt een goede balans tussen rendement, aantrekkelijk vastgoed en tevreden huurders voor uw woningen of uw commercieel vastgoed. Wij kunnen hieraan bijdragen door het commercieel beheer voor u te verzorgen”.  

In de dagelijkse praktijk is het voorkomen van leegstand de topprioriteit. Bij mutatie en opdracht tot verhuur gaan wij direct over tot actieve verhuur. Wij presenteren de woning op het internet. Van potentiële huurders onderzoeken wij hun financiële goedheid, betrouwbaarheid en of huurders passen binnen uw complex. Het opnieuw te verhuren object wordt vooraf geïnspecteerd waarbij schade of vermissingen in kaart worden gebracht en op de nog zittende huurder kunnen worden verhaald. Ons werk is erop gericht om vertrekkende partijen te bedanken, goed uitgeleide te doen en de nieuwe huurders welkom te heten. Die vertrek -en startmomenten leggen wij goed vast. Wij stellen huurovereenkomsten op naar NL-recht en alle ondersteunende documenten om een goede start te bewerkstelligen. Na meer dan 10 jaar actief verhuren mag u van ons een hoge kwaliteit verwachten.

Financieel Beheer

“Het financieel beheer van uw vastgoed is tijdrovend, maar wel cruciaal om continu inzicht te houden in de status van uw vastgoedportefeuille”.

Wij houden uw financiële administratie zorgvuldig bij en geven u hier inzicht via uw eigen beveiligde portaal. Hier kunt u de gegevens over uw vastgoedportefeuille op elk moment van de dag digitaal inzien. Uw administratie is altijd maatwerk. In de dagelijkse praktijk ligt de prioriteit bij facturatie, controle op incassering en monitoring.

Technisch Beheer

“De technische staat van uw vastgoed is van grote invloed op de huurderstevredenheid en verhuurbaarheid. Er komt veel bij kijken om uw woningen goed te onderhouden. Regulier en groot onderhoud zijn met regelmaat noodzakelijk, maar u krijgt ook te maken met huurders die storingen en gebreken melden en leveranciers die dit goed en snel op moeten kunnen pakken”.

Wij kunnen voor u het technisch beheer uit handen nemen. Onze lokale woningmarkten Almere, Zeewolde en Lelystad kennen wij goed en hier maken wij gebruik van vaste lokale partners, van wie we weten dat ze staan voor kwaliteit en service naar uw huurders. Huurders kunnen contact opnemen, klachten melden welke wij oppakken en afstemmen met u als onze opdrachtgever. Na afronding van onderhoud hebben we contact of de werkzaamheden naar behoren zijn uitgevoerd en koppelen dat naar u terug.

Bent u geïnteresseerd in onze hulp bij bovenstaande zaken? Laat het ons dan weten wij staan graag voor u  klaar. Onze contactgegevens vind u op deze website en vraag dan even naar Jurgen Kuipers RMT/RT.