Woning verkopen?

Oprichters Jurgen en Arita Kuipers

Hieronder lees je onze visie

Al onze relaties roepen: ‘een winkel of kantoor in de winkelstraat is leuk, maar funda is toch jouw etalage, Jurgen?’. Als jij kopers ons huis laat zien, wat moeten wij dan nog in jouw winkel? En, de koopakte kun je digitaal ondertekenen, toch? Kan het niet efficiënter, in minder tijd en goedkoper?

Serieuze vragen. Tijd om het slimmer te organiseren. Geen winkel meer, maar afspraken aan huis of op onze vergaderlocatie. Door ‘teams en face time’ zijn we beter bereikbaar en spreken ook sneller ‘online’ af. Ook de waardebepaling en het vraagprijsadvies heb je nu binnen één werkdag. Kantoor- werkzaamheden doen assistentes ‘op afstand” die dat beter kunnen. Zo hebben we weer focus op jou als klant. ‘Makelen’ is naar ons idee people’s business en hier zijn we heel goed in.

Omdat iedereen ‘fulltime’ werkt organiseren wij bezichtigingen en biedingen op slimme wijze en in zo min mogelijk tijd. Daarom maak jij één keer je huis aan kant. De rest doen wij. De inspectie en de eigendomsoverdracht houden wij in eigen hand. Dat is jullie verzekering op een perfecte afloop.

Waar alles om ons heen schreeuwend duur is geworden kan door een slimme organisatie ons honorarium juist omlaag. Dat garanderen wij en dat moet als muziek in jullie oren klinken.

Wil je ook klant worden? Bekijk dan hoe onze klanten ons beoordelen.

Onze reviews

Hieronder lees je enkele algemene sterke punten.

  1. Na verkoop een huurwoning naar keuze bij beschikbaarheid
  2. Laagste prijs van 1% inclusief BTW voor verkoop
  3. Beste marketingpakket met vele extra’s naar keuze
  4. Binnen vijf dagen na fotografie presentatie klaar
  5. Woningpresentatie voor funda op de beste dag van de week

Waar zit het echte onderscheid van Pienter?

Wil je weten hoe slim we ons werk doen? Dat vertel ik je dan liever persoonlijk.

Contact opnemen