Wordt lid van ons exclusieve netwerk

Meer dan 1000 woningzoekenden maakten bij ons een account aan. Zij schrijven zich in en zoeken naar huurwoningen of een betaalbare koopwoning. Het leeuwendeel van onze contacten komt uit Soest, Baarn en Amersfoort maar ook van verder weg zoals Utrecht en Rotterdam. Dat aantal groeit elk jaar.

Opvallend is het aantal mensen dat vanuit Almere naar Zeewolde verhuist de laatste jaren toeneemt. Zij ontvluchten deze drukke stad met haar eigenaardigheden en gaan op zoek naar groen, rust, ruimte en water. Laat dat nu net Zeewolde zijn. Wij hebben het allemaal.

Deze vier kenmerken vormen de aantrekkingskracht waar Zeewolde zo om bekend staat. Dat is ook het leuke aan dit dorp in Flevoland. Met de nieuwbouw neemt ook het aantal inwoners toe en haken ook nieuwe winkeliers aan. Eindelijk ontwikkelt Zeewolde zich tot een meer volwaardige plaats waar het fijn wonen is.

De mensen die zich hebben ingeschreven maken deel uit van ons eigen en exclusieve netwerk. Natuurlijk wisselt het aantal contacten doordat zij elders huren of kopen maar het leeuwendeel wordt gevormd door potentiële huurders of kopers van jullie woning. Zit jouw koper hier tussen?

Ben jij op zoek en wil je ook deel uitmaken van ons netwerk? Schrijf je dan in.

Inschrijven

Meer weten? Kijk even op ons Facebook.