Flevoland

Pienter is actief in Zeewolde vanaf 2005 en m.i.v. 15 januari 2021 in Almere. 

Ik heb onze start in Almere heel goed voorbereid. Alle woningtransacties en presentaties van de afgelopen vijf jaar heb ik bestudeerd en samengevoegd in onze eigen database. Tientallen woningtaxaties heb ik verricht in Almere waaronder in  Poort & Duin, Nobelhorst en Noorderplassen. Ik durf te zeggen dat ik jullie wijken als beste ken. 

ZEEWOLDE

Zeewolde, de parel in de polder. HIer bedient Pienter Makelaardij de mooiste woonwijken.

Horsterveld

Deze wijk bevindt zich aan de westzijde van Zeewolde en bevindt zich op de overgang van dorp, akkerland en het bos het "Horsterwold". Het Horsterveld is ruim opgezet en herkenbaar door het vele groen en water. De vaarroute de "Blauwe Diamant" is één van de bevaarbare verbindingen naar het centrum van Zeewolde, er zijn diverse aanlegvoorzieningen voor bewoners en passanten. Het Horsterveld is in de loop van de jaren negentig ontwikkeld. 

Polderwijk

De nieuwste woonwijk van Zeewolde bestaande uit Parkkwartier, Bergkwartier en Waterkwartier. Iedere wijk is anders, er zijn brede grasbermen, lanen met bomen, een prachtige beek, brede hagen en spectaculair uitzicht op het Wolderwijd. Een diversiteit aan woningbouw.

 

ALMERE

Wauw! Almere is de stad van de toekomst

Als ik door Poort loop dan zie ik Amsterdam met meer groen en water. Wie ervoor open staat en goed kijkt ziet vele verschillen. Zo is deze geweldige stad voor mij gaan leven. Met de geplande komst van Pampus Hout kan Almere de grootste stad van Almere worden. Dat spreekt mij aan.


Almere Poort & Duin, prachtige wijken met een stedelijk -en duinkarakter

In Almere Poort vindt je verschillende woonwijken met elk een eigen karakter. Het “Europakwartier” heeft levendige straten, rustige binnenhoven en een doordachte mix van wonen, werken en voorzieningen. Het “Columbuskwartier” is een gevarieerd en kindvriendelijk woongebied met duurzaamheid als belangrijk thema.

Het “Olympiakwartier” heeft een trein- en busstation en krijgt in de toekomst een centrum met onder andere winkels, uitgaansgelegenheden en horeca. Het “Homeruskwartier” is de grootste 'zelfbouwwijk van Nederland'. Hier ziet heel Nederland in de praktijk hoe mensen de stad maken. Aan de kustzone van Almere Poort ontstaat “DUIN”; een revolutionair woon-, werk- en recreatiegebied met duinen tot wel tien meter hoog.